Aodemno√ęt

Zangvereniging Kessel

Get Adobe Flash player

Weekend 26 en 27 mei

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert Zangvereniging Aodemnoët het evenement “ Veurpreuve”. (voorafgaand aan “Belaef Kessel”) . Genieten in de buitenlucht van goede wijnen en speciaalbieren, op het voorterrein van Hostellerie “De Neerhof” in Kessel.

Bierproeverij en wijnproeverij

Van 18.30 uur tot 20.30 uur organiseren wij een bierproeverij en een wijnproeverij. De bierproeverij zal plaats vinden op genoemd feestterrein, de wijnproeverij vindt plaats in de gewelvenkelder "Casello" in  Kasteel de Keverberg. Het aantal beschikbare plaatsen voor beide proeverijen is beperkt. Voor de bierproeverij zijn 60 plaatsen beschikbaar, voor de wijnproeverij slechts 40.

Tijdens de bierproeverij zullen in totaal 10 soorten bier van 3 verschillende brouwerijen ( De Fontein, De Prael en Lindeboom) worden gepresenteerd door medewerkers van die brouwerijen.

De wijnproeverij zal worden verzorgd door Wijnkoperij Alex Storms-Mertens uit Heythuysen.  Zij presenteren 6 van hun eigen wijnen. Daarnaast kunt u twee witte wijnen proeven van Weingut Steffenhof.

Aan het einde van beide proeverijen bieden wij u een aspergemaaltijd aan.

De prijs voor deze proeverijen bedraagt 25 euro per persoon, inclusief de aspergemaaltijd.

Wilt u deelnemen aan één van deze proeverijen dan dient u zich daarvoor in te schrijven. Dit kan individueel, maar u kunt zich ook als groep aanmelden.

U kunt zich voor beide proeverijen opgeven door dit formulier in te vullen en te verzenden. Ben er snel bij want vol=vol, en wie het eerst komt......... Hebt u vragen over de proeverij, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

VEURPREUVE

Na de besloten proeverijen,  kunt u allen heerlijk komen genieten van meer dan 20 soorten speciaalbier en 9 soorten kwaliteitswijn. Voor ieder wat wils. Het voorterrein van Hostellerie De Neerhof wordt sfeervol ingericht als één groot buitenterras. U bent hier van harte welkom vanaf 20.30 uur. De entree is gratis.

Primeur………………..Kessels Blondj.

In de loop van deze avond hebben we een echte primeur.

Wij zijn er trots op tijdens dit evenement het Kessels bier: “Casle - Kessels Blondj” te presenteren. Onder het motto “Laat het leven stromen” zullen een drietal Kesselse bierfanatici u kennis laten maken met dit heerlijk donkerblond bier van hoge gisting, met een volle smaak en frisse afdronk. Een speciaal recept van de Belgische Brouwmeester Gert Keunen.  Even niets, lekker genieten. Niet geleefd worden maar leven. Geniet van Kessels Blondj.   Wilt u nu al meer weten hier vindt u meer informatie.

BELAEF KESSEL

Op zondag 27 mei, tijdens "Belaef Kessel" zijn we ook present. We presenteren dan een uitgebreid muzikaal programma op het feestterrein. Ook dan kunt u genieten van hetzelfde aanbod van speciaalbieren en wijnen.

Tussen 11.00 uur en 17.00 uur kunt u luisteren naar een optredens van

  • The Big Band Noord Limburg
  • Fanfare Kessel
  • Slagwerkgroep muziekvereniging Kessel
  • Pim en Jerome
  • The Ambassadors
  • Coolkids